Het team

Wij zijn het team van De Haar. Samen zorgen wij er voor dat iedereen zichzelf kan zijn.

Esther De Wolf

Ik ben Esther, gezinshuisouder. Wanneer je bij ons komt wonen bied ik structuur en help ik je graag met alles wat nodig is voor jou. Ik ben betrouwbaar en zorg mede dat er een fijne sfeer is in huis. Ik zeg wat ik doe, en doe wat ik zeg.

Profiel Esther
Profiel Bob

Bob De Wolf

Ik ben Bob gezinshuisouder. Ik ben handig en help je graag ook met je huiswerk. Iedereen zegt over mij dat ik grappen maak en vaak een glimlach op ieder z’n gezicht tover. Ik heb een eigen meubelbedrijf bij huis ik vindt het leuk om samen voor de dieren te zorgen die bij ons wonen. Natuurlijk zorg ik ook graag voor jou.

Profiel Bob

Margo De Wolf

Hi! Ik ben Margo. Ik werk bij gezinshuis de Haar als vervangend gezinshuisouder. Ik ben samen met mijn collega’s aanwezig wanneer Bob en Esther er niet zijn. Werken met jeugd is met de paplepel ingegoten want ik ben ook de dochter van Bob en Esther. Mijn diensten zijn altijd een feestje, echter wel een gestructureerd feestje want die moet behouden worden ook wanneer gezinshuisouders niet aanwezig zijn. Bij mij kun je altijd je hart luchten, ik luister namelijk graag naar je. Ik ben ook altijd in voor spelletjes en een enorme dierenliefhebber.

Profiel Margo
Profiel Ilse

Ilse Nas

Hoi! Mijn naam is Ilse en ik werk bij het gezinshuis als vervangend gezinshuis begeleider. Mij zie je dus vooral als Bob & Esther er niet zijn en met activiteiten ben ik er ook vaak bij!

Profiel Ilse

Julia Wohlan

Hi, mijn naam is Julia! Na een stagejaar bij het gezinshuis, hier komen werken. Als Esther en Bob er niet zijn, ben ik aan het werk. Ik begeleid de jongeren waar nodig en zorg voor een leuke en gezellige tijd. Dat is ook wat ik zo leuk vind om te doen, een passende gezellige sfeer creëren. Ik bied een luisterend oor en ben altijd in voor een praatje.

Profiel Julia
Profiel Sanne

Sanne Soede

Hoi! Mijn naam is Sanne. Ik studeer pedagogische wetenschappen en werk daarnaast in het gezinshuis. Dit vindt ik erg leuk om te doen bijvoorbeeld omdat er veel samen wordt gedaan!

Profiel Sanne