Wees gelukkig met jezelf en met alles wat je doet

Gezinshuis De Haar is gesitueerd in de Achterhoek, dicht bij de Duitse grens gelegen. In de tot woonhuis verbouwde boerderij is voldoende ruimte om privacy op te zoeken indien gewenst. De boerderij beschikt over een grote leefkeuken en in de woonkamer bevinden zich twee zithoeken. Buiten is meer dan voldoende ruimte om te paardrijden, voetballen, trampoline springen of om een rustige plek te zoeken om te chillen. Het terras is voorzien van een ruime overkapping om op de warme dagen te kunnen vertoeven. Voor jongeren die ruimte wensen een fijne plek. Het kenmerk van Gezinshuis De Haar is rust en ruimte.

 

Onze 100-jarige oude boerderij had de naam “De Haar”. Bewoners werden vaak naar de naam van boerderij genoemd. Deze naam prijkt nog steeds op onze gevel.

 

Binnen gezinshuis De Haar vinden wij het belangrijk dat jongeren zich kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau, zich veilig en gelukkig voelen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen ons gezin en gezinshuis zichzelf kan en mag zijn en dingen kan doen die hij/zij leuk vindt. Ook zullen wij streven naar het organiseren van gezamenlijke activiteiten.

 

 

 

© Gezinshuis De Haar Website design by Margo de Wolf